Solen

Igår eftermiddag sken solen så fint (kors i taket!) så då åkte vi ut till Brunna en snabbis för att se hur ljuset föll på tomterna:)

Följ länken för att se en 360-bild på området:

http://360.io/aaFTA3

Det var ju en spännande känsla att stå där ute och visualisera sig detta hus som vi dagen innan ”hittat på” och fått ner till ord på ett papper! Det är ju väldigt lätt att gå händelserna i förväg men vi försöker hejda varandra ibland och påminna oss om att vi först och främst måste få bekräftat att avstyckningen blir av…! Det är lätt att fara iväg i tankarna.

På gården finns även en stor lada som idag bara används som förråd. Innan vi åkte in till stan igen så klättrade vi upp på vindsförrådet och tittade på allt bråte som låg där uppe. För den händige så finns där även en hel del fina saker som man kan ta till vara på. Bla. en gammal soffa och fåtölj som garanterat skulle se fantastiskt fina ut i vårt hus (!) om man bara klär om dem:) Vi (jag) har sedan tidigare blivit väldigt inspirerad av våra kompisar som flyttade till hus förra sommaren och nu har så fin stil på inredningen. De är båda två väldigt påhittiga och händiga och gör vackra och funktionella möbler av sånt som man annars kanske hade slängt. Tex. så har de en fin handdukshängare i badrummet av en gammal stege. Även jag såg en liknande stege i förrådet igår och blev då lite sugen på att också göra ett försök med att få den duglig igen… Nu kan jag ha för höga förhoppningar om mig själv – men vem vet – det kanske bor en liten Ernst Kirschsteiger i mig ändå som än så länge har legat latent och bara väntat på rätt tillfälle att uppenbara sig?!

//Elin

Solen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *