Drömmer mig bort…

Hemma från jobbet idag eftersom jag blev förkyld i helgen. Så synd för då kunde jag ju inte hjälpa till på tomten igår…
Mitt uppdrag blev istället att förse de andra hårt arbetande med lunch:) Så på våra vanliga ”lunch-stenar” serverades det igår vegetarisk pasta och kaffe på det. Skönt att slippa pizzan som det nog ändå kommer bli mer av i framtiden!

I lördags däremot var det full fart på mig med, vilket videon över borrningen kan intyga! Så roligt att prova på nya saker, som att använda borr och röjsåg. Längtar efter att få provköra hjullastaren och traktorgrävaren också (har för övrigt fått det väldigt tydligt förklarat för mig att det inte heter bara ”traktor” – det är visst helt olika saker!).

En fin bild på mig och Anders från i lördags:

IMG_4640

Så nu under eftermiddagen har jag alltså drömt mig bort lite och suttit med andra husbloggar och inspirationsbilder. Känns å ena sidan som att vi är lååångt ifrån ett inrednings-färdigt hus, men å andra sidan så går ju tiden så sjukt fort så snart är vi säkert där! (positivt tänkande!)
Förra veckan när vi träffade vår hus-kille så räknade vi lite grovt på handläggnings- och arbetstider och då kom vi fram till att det skulle kunna vara möjligt att flytta in i huset i mitten av augusti nästa år. Det är ju om mindre än ett år! Helt galet. På fredag ska vi på möte igen och då ska vi få se de riktiga ritningarna och det färdiga avtalet. Så spännande. Sist fick vi se en liten del av just en färdig ritning och helt plötsligt blev det så himla verkligt. Inte handmålat och i fantasin längre!

IMG_4636

Längtar också till oktober för då har vi bestämt att vi ska gå på Hem och Villa mässa! http://stockholm.hemochvilla.se. Ska bli roligt och förhoppningsvis kan vi bli inspirerade och få med oss nyttig kunskap hem. Har också kommit över gamla trädgårdstidningar som handlar just om att vara nybörjare i trädgårdslandet:)

IMG_4658

Jag ser framför mig att det kommer bli jättekul att påta i trädgården och odla sina egna grönsaker bara man har sitt eget hus! Vi får väl se hur det blir med den saken… 😉

Nu ska jag läsa in mig på vårt husavtal inför fredagens möte.

//Elin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *