Detaljer

Idag har vi varit på ”Hem & Villa mässan” i Stockholm och blivit inspirerade. Det fanns massor av skoj att titta på och framför allt kunde vi titta och känna på några saker som vi redan valt ut till vårt hus, fast inte sett på riktigt tidigare. Som braskaminen från Contura, modell 35 (hög):

Braskamin Contura 35 hög vit

Var ju superfin och vi tror att den kommer höja mysfaktorn mycket i vårt hus!

Vi tittade även på centraldammsugaren som vi har bestämt oss för att installera. Den kommer från Canvac, modell Q Premium BAG:

centraldammsugare

I morgon är det dags för husmöte igen och då är det troligtvis tid för att skriva på avtalet med Götenehus! Vi har läst igenom avtalet flera gånger och gjort några justeringar under den senaste tiden. När vi väl skriver på avtalet då är det ju dags på riktigt. Då kör vi liksom:) Klart att det pirrar lite i magen men bara på ett bra sätt och både jag och Anders är överens om att det bara känns fantastiskt roligt och häftigt! När vi väl kör igång så har vi en hel del val att göra kring inredningen. Visserligen har jag och Anders redan tittat på många saker men nu ska vi ”spika” allt inför kommande avrop då beställningen på huset görs.

Efter senaste mötet åkte vi förbi Vedum för att kolla lite på kök. En modell som vi fastnat för tidigare och som såg väldigt bra ut även i butiken är Linn:

Linn_vit01

Vi har tidigare i veckan fått provfärger från Falu Rödfärg för att se vilken nyans vi ska ha på huset. De två exemplaren var ju snarlika varandra men det lutar åt att det blir den ljusa av dem.

GetAttachment-1.aspx

Detaljer är minst sagt spännande!

Något mindre spännande är VA-utredningen som pågår… Detta överlåter jag därför till Anders att skriva mer om;)

/Elin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *